Izkoristite vavčerje za izdelavo spletne strani ali trgovine

Slovenski podjetniški sklad je objavil Javni razpis in poziv za vavčerje, ki je odprt do 31.3.2023 za:

  1. Vavčer za digitalni marketing
    (spletna stran, spletna trgovina, mobilna aplikacija, rezervacijska platforma)
  2. Vavčer za dvig digitalnih kompetenc
  3. Vavčer za pripravo digitalne strategije
  4. Vavčer za kibernetsko varnost

S prijavo na razpis lahko kot podjetje pridobite nepovratna finančna sredstva za vse navedene vavčerje do 60 % celotne vaše investicije, ki vam ga bo pokril Slovenski podjetniški sklad.

Podjetje Imode d.o.o. je navedeno kot izvajalec v katalogu strokovnjakov na portalu Digitalno inovacijsko stičišče Slovenija in smo kot izvajalci prisotni na vseh razpisanih vavčerjih, več si lahko preberete na linku: https://dihslovenia.si/strokovnjaki/.

Kdo vse se lahko prijavi in kakšen je postopek prijave?

Prijavijo se lahko:

  • mikro, mala in srednje velika podjetja
  • ki imajo vsaj enega zaposlenega in imajo sedež v Sloveniji
  • prijavite se lahko neglede na to ali imate s.p., d.o.o., d.n.o.

V našem podjetju vam pripravimo celotno razpisno dokumentacijo (oddaja vloge, …) v kateri boste imeli natančno predvidene vse stroške izdelave za vsak posamezen vavčer.

Z oddajo vlog/e na podjetniški sklad boste v roku 15 dni prejeli odgovor v kakšnem obsegu bodo financirali vašo investicijo glede na posamezen prijavljeni vavčer. Po odobritvi sledi podpis pogodbe o sodelovanju in izvedba celotnega projekta. Po izvedenem projektu se vloži zahtevek za izplačilo subvencije, katero podjetniški sklad nakaže na vaš poslovni račun.

Imode d.o.o. je spletna kreativna agencija polnega obsega s poudarkom na spletni prodaji z več kot 20 letnimi izkušnjami. Ponujamo celostno rešitev za vaše spletne in oblikovalske želje. Smo ekskluzivni zastopnik in razvijalec nakupovalne platforme CS-Cart za Adria regijo, predvsem pa smo ekipa odprtih, zagnanih in delu predanih posameznikov, ki se trudijo biti najboljši v tem, kar delajo.

Mislimo digitalno, vidimo 360°.

Pokličite nas na 041/684-088 ali nam pošljite e-mail na info@imode.si