Kreativa

Prvi vtis je neponovljiv. Mi vam pomagamo ustvariti nepozabnega.

Pregovorno večkrat rečemo, da se prvega vtisa ne da ponoviti ali popraviti. Pravično ali ne, dejstvo je, da vas potencialne stranke in poslovni partnerji ocenjujejo na podlagi podobe vašega podjetja.

Celostna grafična podoba je ogledalo vašega podjetja in ustvarja njegovo identiteto. Težko je dovolj poudariti pomen vseh vidnih elementov za ugled vašega podjetja, ki prinaša večje zaupanje strank, posledično pa se odraža na vašem poslovnem uspehu.

Moč dobre kreative.

Oblikovalci v našem kolektivu svoje delo jemljejo zelo resno in ničesar niso pripravljeni prepustiti naključju. Po mnogoletnih izkušnjah obikovanja najrazličnejših formatov ne poznajo meja. Prepustite se njihovim nasvetom.

Dobra blagovna znamka ustvarja ugled in zaupanje.

k03_1a
01 /05

CGP.

Celostna grafična podoba je več kot le dizajn podjetja. V našem oblikovalskem studiu določimo tipografijo in barve, oblikujemo logotipe, tiskovine, spletne strani, oblike komuniciranja in ostale elemente. Vaš CGP ni le vsota elementov, temveč tudi njihova skladnost in prepoznavnost in je dodana vrednost vašemu podjetju oziroma blagovni znamki. Z dobro grafično podobo boste na trgu bolje prepoznavni in ljudje si vas bodo zapomnili.

Tiskovine.

Listanje lepe brošure je enako čvrstemu stisku roke. Oblikujemo in izdelamo kataloge, brošure, embalaže, promocijske materiale itd. Lepo oblikovane tiskovine imajo poleg zaposlenih izjemen pomen pri predstavitvi podjetja na sestankih, pri partnerjih ali na sejmih. Edinstvena kreativa pripelje dober posel.

Oblikovanje spletnih strani.

Oblikovanja spletnih strani se v podjetju iMode lotimo z veliko mero spoštovanja do kreative, preglednosti in preprostosti. Strani izdelujemo kot samostojne projekte, stremimo k unikatnim rešitvam in se izogibamo vneprej določenim predlogam.

Oblikovanje in prelomi knjig.

Pri oblikovanju knjig poskrbimo za grafično pripravo, CIP (kataložni zapis o publikaciji), pripravo slikovnega gradiva in optimizacijo slik, lektoriranje, prevode, pripravo za tisk in pomagamo pri izbiri tiskarja. Od zasnove do tiska.

Celovite podobe dogodkov.

Celovita podoba dogodka je osnovni element ali orodje komunikacije z naročnikom in s ciljnimi javnostmi, zato ji posvečamo posebno pozornost tako po vsebinski kot po oblikovalski plati. Vse faze načrtovanja od vrste in cilja dogodka, izbire lokacije, načina komuniciranja, rdeče niti dogodka, marketinškega načrta, oglaševanja... pa vse do prodaje vstopnic, so namenjene pripravi učinkovite in kakovostne celovite podobe dogodkov.

Smo vas prepričali?

Ne, imam pomisleke.

Da, naslednjo zgodbo napišimo skupaj.