Razvoj in AR

Predstavite nam naš nov izziv.

WordPress in CS-Cart imata razvitih že na tisoče različnih vtičnikov, ki jih enostavno integriramo na spletno stran ali spletno trgovino. Vendar pa se zaradi specifike naročnika tudi zgodi, da željen vtičnik ali aplikacija ne obstaja. Tega je najbolj vesela naša razvijalska ekipa, saj se z veseljem lotijo vsakega novega izziva. Opcij in kombinacij tukaj je nešteto, vi samo povejte, kaj potrebujete.

Najnovejša produkta lastneg razvoja v podjetju iMode sta nastala kot odgovor na dve težavi, s katerima so se srečevale naše stranke pri B2B poslovanju. Prva rešitev je B2B platforma, ki segmetira poslovne partnerje in za vsakega ustvari ločen dostop na B2B portalu podjetja. To podjetju (prodajalcu) omogoča, da vsakemu partnerju določa pravila (cene, količine in ostale pogoje) in tako avtomatizira proces. Drugi produkt je Syncer, aplikacija, ki periodično sinhronizira ERP sisteme in spletne trgovine ter tako zaobide ročni vnos. V praksi to pomeni, da Syncer pretvarja različne ERP sisteme vaših dobaviteljev in jih sinhronizira v vašo spletno trgovino. Oba sistema sta razvita z namenom pospeševanja prodaje, zmanjšanju napak človeškega faktorja zaradi ročnega vnosa in splošne avtomatizacije poslovanja. Lahko se uporabljata samostojno ali v povezavi drug z drugim.

Ločite se od konkurence in navdušite.

Si predstavljate, da bi lahko v svoji spletni trgovini kupcu produkt predstavili na mizi, v njegovi domači dnevni sobi? Sedaj lahko. Vaši potencialni kupci bodo lahko iz udobja domačega naslonjača pomerjali oblačila, izbirali okvirje očal, ličila, pomerjali obutev ali umeščali pohištvo v svojo dnevno sobo. Možnosti so neskončne.

Obogatena resničnost (ang. Augmented Reality ali AR) je tehnologija, ki s pomočjo pametnega telefona ali tablice sliko resničnega sveta obogati z dodatnimi virtualnimi vsebinami, v obliki slike, zvoka ali besedila. Uporabniku se zdi, kot da resnični in navidezni predmeti sobivajo v istem okolju. Presežite omejitve papirja naredite vaše kataloge, brošure, revije ali knjige interaktivne. Integrirajte AR v vašo spletno trgovino in omogočite obiskovalcem pomerjanje oblačil kar prek spletne kamere. Edina omejitev je vaša domišljija.

Spodbudite domišljijo vaših strank.

01 /08

AR v prodaji.

Obogatite svoje produkte in storitve z interaktivno komponento in na inovativen način izstopajte od ostalih. Z AR lahko uporabniki umestijo produkt v realno okolje in si na ta način lažje predstavljajo njegovo uporabo. Z integracijo AR v tiskovine pa lahko vaši katalogi, brošure, knjige ali poslovne vizitke oživijo kot v znanstvenofantastičnih filmih!

AR v marketingu.

AR lahko uporabite na embalažah izdelkov in predvajate oglase ali pa jih npr. naredite interaktivne z raznimi igrami ali animacijami. Tehnologija pomaga tudi pri vizualizaciji umestitve pohištva v dom ali avtomobila pred hišo. AR je odlično orodje pri oglaševalskih kampanjah, saj boste na račun zabavnega, inovativnega in interaktivnega načina zajeli večji bazen potencialnih strank, obenem pa ustvarili pozitivne govorice.

AR na spletu.

Obstoječe spletne vsebine obogatimo z dodatnimi informacijami, video vsebino, 3D modeli izdelkov, 3D scenami in animacijami ter posebnimi efekti. Skupaj z virtualnim prostorom in AR tehnologijo pa lahko kupcu zagotovimo skoraj realno izkušnjo.

AR v tiskovinah.

Nadgradnja klasičnih medijev z obogateno resničnostjo poveča uporabniško izkušnjo, doda nove in obogatene vsebine v vaših katalogih, knjigah in revijah, možnost implementacije dodatnih informacij, možnost ogleda video vsebin, ogled 3D vsebine na obstoječem mediju, možnost animacij in posebnih efektov.

AR v modi.

Dajte kupcem možnost pomerjanja oblačil, obutve, okvirjev očal ali ličil iz udobja domačega naslonjača in si zmanjšajte delež vrnjenih pošiljk.

AR v medicini.

Obogatena resničnost postaja vse pogostejše orodje v medicini, saj kirurgom in drugim zdravstvenim delavcem olajša delo pri zahtevnih operacijah in pripravah.

AR v izobraževanju.

Podobno kot pri tiskanih medijih, je vsa izobraževalna vsebina lahko nadgrajena z dodatnimi informacijami, interaktivnostjo in posebnimi efekti. Na ta način si lahko udeleženci izobraževanja lažje predstavljajo učno snov.

AR v proizvodnji.

Implementacija obogatene resničnosti v delovni postopek lahko podjetju zmanjša stroške izobraževanja novih kadrov in zmanjša napake pri samem delovnem procesu. Lahko se uporabi za navodila za uporabo določenega izdelka ali sestavljanje.

Smo vas prepričali?

Ne, imam pomisleke.

Da, naslednjo zgodbo napišimo skupaj.