Spletne strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja.

Sveta si brez interneta ne moremo več predstavljati. Spletna stran je jedro uspešnega spletnega nastopa - za komunikacijo s strankami in promocijo. Že dolgo ne služi le kot vizitka podjetja. V današnjem času ima zahtevno nalogo generiranja novih kontaktov in povpraševanj. Zato mora ustvariti nepozaben prvi vtis.

Prepričajte potencialne kupce.

Funkcionalnost spletne strani zagotavljajo uporabne, hitro dostopne in jasno razumljive informacije. Če je vaše podjetje na trgu že nekaj časa, po vsej verjetnosti spletno stran že imate, vendar pa ta morda zaradi zastarelosti, spremembe ponudbe, pomanjkanja vsebine ali slabe uporabniške izkušnje ne prinaša več pričakovanih rezultatov.

Če pa ste novo podjetje in spletne strani še nimate, se zagotovo zavedate, da jo potrebujete in da mora biti ta predvsem kvalitetna, da bo lahko uspešna pri svojih delovnih nalogah in bo služila svojemu namenu. Izdelave spletnih strani se lotimo z natančno analizo in temeljitim načrtom celotnega spletnega nastopa. Rezultat našega dela je učinkovita in uporabna spletna stran, ki jo lahko uporabite kot odlično prodajno ali komunikacijsko orodje.

Slaba spletna stran je strošek. Dobra, je investicija. Kakšna je vaša???

strani_3
01 /05

Posvet in strategija.

Pred začetkom vsakega projekta se z vami posvetujemo, prisluhnemo vašim željam, zahtevam in pomislekom. Trudimo se razumeti vašo ciljno publiko in vaš poslovni model. Vse to nam pomaga, da lahko za vas oblikujemo optimalno strategijo izdelave spletne strani, ki bo iz obiskovalcev tvorila povpraševanje in poslovne kontakte.

UX in kreativa.

Pri oblikovanju uporabniške izkušnje in podobe vaše nove spletne strani se naša ekipa prilagaja dvema poglavitnima dejavnikoma: uporabniku spletne strani in vašim poslovnim ciljem. Uporabljamo metode in tehnike, ki delujejo. Le dobra uporabniška izkušnja, skupaj z visokim estetskim nivojem, lahko ustvari spletno stran, ki prinaša rezultate.

Strokovno znanje.

Profesionalno izpeljemo vse vidne in nevidne elemente spletne strani. Front office in back office. Najdemo rešitev za vsako zahtevo in izpeljemo tudi najzahtevnejše integracije. Za večjo vidnost v spletnih brskalnikih optimiziramo SEO. Z vsem znanjem smo vam na razpolago tudi po tem, ko je vaša spletna trgovina dokončana, saj vam v okviru našega programa podpore in vzdrževanja zagotavljamo tehnično pomoč takrat, ko jo najbolj potrebujete. Poskrbimo tudi za gostovanje vaše spletne strani in vas tudi s tem razbremenimo dodatnih skrbi z dodatnimi ponudniki.

Platforma po želji.

Večino spletnih strani gradimo na odprtokodnem sistemu WordPress. Za vse bolj zahtevne rešitve pa postavimo spletno stran po meri, popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam. Pri odločitvi vam svetujemo in poskrbimo, da vam bo stran optimalno prilagojena. Vaš urejevalnik spletnih strani (CMS) prilagodimo po meri in vas o njem poučimo.

Promocija.

Kmalu po pričetku našega sodelovanja, boste postali ponosni lastnik popolnoma nove, sodobne in dobro zasnovane spletne strani. Nastopil bo čas, ko boste morali poskrbeti, da bo deležna tudi dovolj obiska, saj je to edini način, da vam bo koristila. Naša marketinška ekipa je zagotovilo, da ne boste v zagati, ko napoči ta trenutek. Za vaš posel izdelamo načrt marketinških aktivnosti in jih tudi izvedemo.

Smo vas prepričali?

Ne, imam pomisleke.

Da, naslednjo zgodbo napišimo skupaj.