Spletne trgovine

Uspešna prodaja na spletu ni samoumevna, ampak je stvar vašega znanja...

Spletna trgovina je nepogrešljivo prodajno orodje, brez katerega si podjetja poslovanja v sodobnem poslovnem svetu enostavno ne predstavljajo več - in to z dobrim razlogom. Izdelujemo napredne spletne trgovine.

V zadnjih štirih letih se je spletna prodaja podvojila.

Spletna prodaja preko spletnih trgovin že vrsto let dosega izjemno rast, trendu pa ni videti konca. Spletna trgovina je izjemno pomemben prodajni kanal in marketinško orodje za vsako sodobno podjetje − tako v segmentu B2C kot v segmentu B2B.

Uspešnost spletne prodaje včasih ni odvisna le od vaše ponudbe in cen, pač pa je velik del uspešnosti vaše spletne prodaje odvisen od mnogih značilnosti vaše spletne trgovine, njene podobe, hitrosti, uporabniške izkušnje in prepoznavnosti.

Celostna grafična podoba

trgovine03
01 /05

Posvet in strategija.

Pred začetkom vsakega projekta se z vami posvetujemo o vaših željah, zahtevah in pomislekih. Trudimo se razumeti vaše ciljne skupine in vaš poslovni model. Pri morebitnih odprtih vprašanjih vam svetujemo in pomagamo z znanjem iz več kot 20 letne prakse. Vse to nam pomaga, da lahko za vas oblikujemo optimalno strategijo izdelave spletne trgovine, ki bo iz obiskovalcev tvorila kupce.

UX in kreativa.

Pri oblikovanju uporabniške izkušnje in vizualne podobe vaše nove spletne trgovine se naša ekipa prilagaja dvema poglavitnima dejavnikoma: ciljni publiki in poslovnim ciljem podjetja. Le dobra uporabniška izkušnja, skupaj z visokim estetskim nivojem, lahko ustvari spletno trgovino, ki dosega rezultate.

Strokovno znanje.

Naši programerji bodo poskrbeli, da bodo tudi vsi nevidni elementi spletne trgovine profesionalno izpeljani. Do sedaj smo našli rešitev za vsako zahtevo naših naročnikov in izpeljali tudi najzahtevnejše integracije. Z vsem znanjem smo vam na razpolago tudi po tem, ko je vaša spletna trgovina dokončana, saj vam v okviru našega programa podpore in vzdrževanja zagotavljamo tehnično pomoč takrat, ko jo najbolj potrebujete.

Vrhunska platforma.

Spletne trgovine postavimo na vrhunski platformi CS-Cart, za katero smo ekskluzivni zastopnik v celotni regiji Adria. Platforma deluje od leta 2005 in poganja več kot 35.000 spletnih trgovin po vsem svetu. Zaradi izjemne prilagodljivosti in izredno širokega nabora funkcionalnosti je postala zaupanja vredna izbira številnih svetovno znanih portalov. Zaradi zelo preproste, a učinkovite administracije prek vgrajene nadzorne plošče pa se podjetja nanjo zanašajo tudi za delovanje svojih manjših spletnih trgovin. CS-Cart ponuja popolnoma vse, kar vaše podjetje potrebuje za optimalno spletno prodajo. Od majhne spletne prodajalne do velikega spletnega nakupovalnega centra.

Promocija.

Kmalu po pričetku našega sodelovanja boste postali ponosni lastnik popolnoma nove in sodobne spletne trgovine. Nastopil bo čas, ko boste morali poskrbeti, da bo deležna tudi dovolj obiska, saj je to edini način, da vam bo dobro služila. Naša marketinška ekipa vam pomaga, da ne boste v zagati, ko napoči ta trenutek. Za vaš online posel izdelamo plan marketinških aktivnosti, fokusiranih na doseganje vaših poslovnih ciljev, za vas pa jih lahko tudi izvedemo.

Smo vas prepričali?

Ne, imam pomisleke.

Da, naslednjo zgodbo napišimo skupaj.