Marketing in oglaševanje

Odprli ste novo trgovino v največjem nakupovalnem centru na svetu. Projekta ste se lotili resno: notranji oblikovalec je poskrbel za vrhunsko podobo trgovine, mizar je za vas po meri izdelal dizajnerske kose pohištva, zaposlili ste simpatično prodajalko in police založili z odličnimi produkti. Ničesar niste prepustili naključju. Napočil je dan otvoritve. Končno čas, ko se bo vaš trud in finančni vložek poplačal. A trgovina ni tako obiskana, kot ste pričakovali. Obiskovalcev je ogromno, vendar se sprehajajo mimo in vaše trgovine sploh ne opazijo. Prodaja je daleč od vaših ciljev. 

GOOGLE ADS

Naj vas stranke opazijo natanko takrat, ko na Googlu iščejo stvari, ki jih ponujate. Pri tem pa plačate samo, ko kliknejo vaš oglas in tako obiščejo vaše spletno mesto ali pokličejo v podjetje. Google je sinonim za iskanje informacij in s tem nepogrešljiv element vašega spletnega oglaševanja, saj na njem dosežete potencialne kupce, ki v tem trenutku iščejo vaše produkte. Poskrbite, da bo vaša ponudba na pravem mestu ob pravem času.

FACEBOOK IN INSTAGRAM

Najpopularnejši socialni omrežji, skupno s preko tremi milijardami rednih uporabnikov. V ogromnih bazah omogočata izjemno natančno targetiranje vaših potencialnih kupcev in sta najbolj učinkovita predvsem pri grajenju vaše blagovne znamke, v zadnjem času pa je tudi prodaja prek teh platform v velikem porastu. Dosežete lahko tudi najbolj specifične skupine uporabnikov, učinki pa ob pravilni strategiji premikajo gore. Poskrbite za vašo prepoznavnost.

Linkedln.

Največje poslovno socialno omrežje na svetu z več kot 500 milijoni poslovnih uporabnikov, njegova uporaba pa je v strmem porastu. V povprečju podjetja generirajo kar 80% vseh poslovnih kontaktov prav na tej platformi. S pomočjo natačnega sistema targetiranja dosežemo točno določene ključne osebe v podjetjih in tistih panogah, ki so za vas ključnega pomena. Poskrbite za profesionalni nastop vašega podjetja in se pozicionirajte kot vodilni strokovnjak v panogi!

E-Mail marketing

E-pošta še vedno zadržuje prvo mesto med komunikacijskimi kanali na spletu, kljub temu, da je prisotna že desetletja. E-mail marketing tako še vedno kanal spletnega marketinga, ki ga je zelo smiselno vključiti v vašo oglaševalsko strategijo. Zaradi velike količine tovrstnih sporočil je potrebno izbrati atraktiven naslov in kvalitetno vsebino, ki bralce pritegne, da si ogledajo več.

Vsebinski marketing

Jedro uspešnega spletnega nastopa vsakega podjetja je kakovostna vsebina. Uporabljamo jo prav povsod, od vaše spletne strani do optimizacije spletne strani in na vseh kanalih digitalnega marketinga. Kakovostna vsebina pritegne pozornost ciljne publike in obiskovalca spodbudi k izpolnjevanju akcij, s tem pa izpolnjuje vaše poslovne cilje ter vpliva na optimalno spletno izpostavljenost vašega posla. Pišemo zgodbe, ki pritegnejo vaše potencialne stranke in vam pomagajo prodati.

Optimizacija spletnih mest SEO

Večina se pri iskanju na spletu zateče k iskalniku Google. Malo manj znan podatek pa je, da kar 75% izmed nas pregleda le prvih pet zadetkov, zato je vaša pozicija ključnega pomena. Poskrbite za vidnost vašega spletnega mesta.

Grafična produkcija

Kakovostna vsebina si zasluži spremstvo privlačnih vizualnih elementov. Ti odlično dopolnjujejo vašo vsebino in poudarijo njeno bistvo. Naša oblikovalska ekipa oblikuje kreativne grafike, prilagojene namenu in uporabi na različnih medijskih kanalih. Naše delo obsega tudi dinamične video produkcije, s katerimi presežete sporočilnost običajne fotografije, po želji pa organiziramo tudi snemalni dan.

Izdelava digitalne strategije

Na podlagi poznavanja digitalnih trendov, poslovnih procesov in spletne analitike začnemo postavljati jasne in definirane poslovne cilje, ki jih želimo doseči. Digitalno strategijo vam v celoti pripravimo po vaših željah in jo skupaj tudi uresničimo z v naprej dodelanim akcijskim načrtom.

Digitalni vavčer

Izkoristite možnost sofinanciranja izdelave spletne trgovine, spletne strani ali digitalne strategije z oglaševanjem. Za vse, ki še niste prisotni na spletu in tisti, ki si želite posodobiti svojo digitalno podobo podjetja, lahko z vavčerjem za digitalni marketing uveljavite možnost sofinanciranja tudi do 8.500 €.

Pošljite povpraševanje

    Strinjam se z uporabo in obdelavo osebnih podatkov