Podporne storitve

Za čim bolj učinkovito in enostavno poslovanje z zanesljivo podporo, ponujamo celovito paleto podpornih storitev, ki omogočajo doseganje in vzdrževanje naročnikovih konkurenčnih prednosti.

Gostovanje

Pred postavitvijo novega spletnega mesta boste potrebovali (razpoložljivo) domeno. V podjetju iMode jo registriramo za vas in poskrbimo za celotno gostovanje, prilagojeno tehničnim zahtevam vašega spletnega mesta. Poskrbimo za vse, na enem mestu!

Vzdrževanje

Ko postanete lastnik novega oziroma prenovljenega spletnega mesta, se življenje vaše spletne strani ali spletne trgovine šele začne. Poleg kvalitetne tehnične izvedbe in vsebine, pa mora biti deležna tudi rednih posodobitev, saj bo le tako ostala kompetentna, varna in bo ohranila vidnost na spletu.

Podpora

Podpora služi kot pomoč pri urejanju spletnega mesta. Naša ekipa se s stranko poveže (po telefonu ali prek oddaljenega dostopa) in pomaga pri vseh težavah, kot so pri vnos oz. urejanje izdelkov, vsebin, navigacija, spletna plačila in podobno.

Razvoj

WordPress in CS-Cart imata razvitih že na tisoče različnih vtičnikov, ki jih enostavno integriramo na spletno stran ali spletno trgovino. Vendar pa se zaradi specifike naročnika tudi zgodi, da željen vtičnik ali aplikacija ne obstaja. Tega je najbolj vesela naša razvijalska ekipa, saj se z veseljem lotijo vsakega novega izziva. Opcij in kombinacij tukaj je nešteto, vi samo povejte, kaj potrebujete.

Pošljite povpraševanje

    Strinjam se z uporabo in obdelavo osebnih podatkov