Spletne trgovine

Spletna trgovina je nepogrešljivo prodajno orodje, brez katerega si podjetja poslovanja v sodobnem poslovnem svetu enostavno ne predstavljajo več – in to z dobrim razlogom. 

ODZIVNA IN HITRA SPLETNA TRGOVINA

Spletna trgovina je kraj, kjer se vaše stranke zadržujejo in družijo. Ta kraj mora biti čim bolj prikladen, da se vaše stranke počutijo udobno in se želijo zadržati. Zahvaljujoč odzivnemu dizajnu, je vaša spletna trgovina priročna in privlačna na vseh velikostih zaslona: velik 4K TV, računalniški monitor, tablični računalnik ali pametni telefon. Našo rešitev spletne trgovine odlikuje hitrost na vseh napravah. Ne pozabite; ne samo, da imajo stranke rade hitre spletne strani, temveč tudi hitre iskalnike, ki lahko enostavno in hitro najdejo izdelke!

IZJEMNO PRIJAZNA NADZORNA PLOŠČA

Nadzorna plošča je vaša kontrolna soba. Če želite, da je vaša spletna trgovina pod nadzorom, potrebujete vsa stikala in gumbe, ki so hitro dosegljivi in enostavni za uporabo. Nadzorna plošča naše programske opreme ima vsa potrebna orodja za upravljanje in hitro postavitev vaše spletne trgovine. Vse je največ tri klike stran. Vgrajeni zmogljivi sistem za upravljanje vsebin vam omogoča, da v vsakem trenutku ustvarite bogate in uporabnikom ter obiskovalcem prijazne strani, ki jih je mogoče urejati z enostavnim urejevalnikom WYSIWYG.

MOBILNA PODPORA NAROČIL

S skrbniško aplikacijo za mobilne naprave lahko svojo spletno trgovino upravljate z mobilne naprave, kadar niste v pisarni. Vse, kar potrebujete je namestitev naše mobilne aplikacije na napravo iOS ali Android in že lahko začnete uporabljati svojo nadzorno ploščo kar s pametnega telefona. Uporaba nadzorne plošče prek aplikacije je veliko bolj priročna kot uporaba prek mobilnega spletnega brskalnika. Upravljate lahko naročila, izdelke, cene izdelkov, komentarje …

VEČ KOT 70 RAZLIČNIH PLAČILNIH SREDSTEV IN 8 SISTEMOV DOSTAVE

Storitve plačila in dostave sta stebra spletne trgovine. Ko ljudje kupujejo v spletnih trgovinah, jih skrbi za varnost plačilnih transakcij in varno dostavo. Z našimi programskimi paketi za e-trgovine vaše stranke ne bodo v skrbeh, saj ima naša platforma več kot 70 različnih vgrajenih plačilnih storitev, vključno z najbolj varnimi, kot so PayPal, Authorize, Net, 2Checkout, First data in drugi. Nudimo osem najbolj priljubljenih in zaupanja vrednih prevoznikov na svetu, kot so UPS, FedEx-om, DHL-om in USPSom, ki hitro in varno dostavijo izdelke svojim naslovnikom.

ZMOGLJIVA SEO ORODJA

Na internetu iskalniki vodijo predstavo. Zahvaljujoč Googlu, ljudje hitro najdejo tisto, kar potrebujejo: članke, videoposnetke, storitve in izdelke. Zato se morajo spletne trgovine upogniti z vetrom. Ta upognitev se imenuje Search Engine Optimization (SEO) in CS-Cart je tukaj odličen; semantični in kanonski URL-ji, 301 preusmeritve, zemljevid spletnega mesta, vgrajeni spletni dnevnik, označevanje, booti z Googlom in urejanje strani – metaoznake bodo vašo spletno trgovino pripeljale do vrha rezultatov iskanja.

NAKUPOVANJE NA OBROKE

 Nakupovanje na obroke še nikoli ni bilo tako enostavno! Z LeanPay lahko vaše stranke oblikujejo prilagojen načrt odplačevanja in se lažje odločijo za nakup. Večja plačilna fleksibilnost bo občutno povečala nakupno moč vaših kupcev. Preprosto plačevanje na obroke bo zvišalo povprečno vrednost nakupa in stopnjo konverzije.
Prednost tega obročnega plačilnega sistema, ki je že uspešno integriran v naše rešitve spletnih trgovin, je, da izplačilo po opravljenem nakupu prejmete že naslednji delovni dan. Ob tem ste lahko tudi brez skrbi pred kreditnimi tveganji ali goljufijo!

Pošljite povpraševanje

    Strinjam se z uporabo in obdelavo osebnih podatkov