VR virtualizacija in 360°

Spodbudite domišljijo vaših strank

Si predstavljate, da bi lahko v svoji spletni trgovini kupcu produkt predstavili na mizi, v njegovi domači dnevni sobi? Sedaj lahko. Vaši potencialni kupci bodo lahko iz udobja domačega naslonjača pomerjali oblačila, izbirali okvirje očal, ličila, pomerjali obutev ali umeščali pohištvo v svojo dnevno sobo. Možnosti so neskončne.

360° virtualni sprehod

Bodite drzni in drugačni in omogočite obiskovalcu edinstveno storitev z virtualnim sprehodom po vaših prostorih. Panoramske 360° fotografije, povezane v smiselni prehod dajejo gledalcu privlačen način ogleda prostora in ga tako dodatno pritegnejo k obisku ali nakupu.

360° Panorama

Predstavite se v vsem svojem sijaju in ponudite uporabniku da vas spozna do vsakega kotička. Naj se razgleda in poistoveti z vami, saj se bo le tako hitreje odločil za obisk.

3D Showroom

Izris virtualnega prostora, ki služi kot predstavitveni prodajni prostor z možnostjo predstavitve in prodaje artiklov. Uporabnik lahko neposredno na zabaven in interaktiven način preveri možnosti in variacije razstavljenih produktov in tako poveča možnost prodaje.

Virtualna Poslovalnica

Fizično poslovalnico preslikamo v 360 tehniki in jo računalniško obdelamo, da z uvedbo animacije, dobimo digitalni virtualni učinek. V virtualni poslovalnici obiskovalci brez fizičnega pristopa hitro in enostavno naročajo storitve kar iz domačega naslonjača.

Virtualna trgovina

Spletno trgovino predelamo v virtualno trgovino, kjer uporabnikom damo možnost virtualnega nakupa na zabaven in interaktiven način. Omogočite sprehod po trgovini in povečajte možnost prodaje.

Smart home

Predstavitev izdelkov kar v domačem prostoru. Vizualizacija je ključnega pomena pri odločitvi v nakup. Stopite korak proti kupcu in mu ponudite možnost prodaje artikla v ”pametnem domu”. Kupec si lažje vizualizira prodajni asortiman, če ga vidi v domu na določen mestu, kot pa v trgovini ali celo v katalogu.

AR

Obogatite svoje produkte in storitve z interaktivno komponento in na inovativen način izstopajte od ostalih. Z AR lahko uporabniki umestijo produkt v realno okolje in si na ta način lažje predstavljajo njegovo uporabo. Z integracijo AR v tiskovine pa lahko vaši katalogi, brošure, knjige ali poslovne vizitke oživijo kot v znanstvenofantastičnih filmih!

Pošljite povpraševanje

    Strinjam se z uporabo in obdelavo osebnih podatkov